Dienstverlening

Inkoop- & verkoopservice

 

Naast het inkopen van bloemen en planten voor diverse afnemers bemiddelen wij ook bij de inkoop van grote partijen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat u rechtstreeks zaken kunt doen met kwekerijen. Geen overbodige schakels in de keten meer. We maken de inkoop zo kostenefficiënt mogelijk. Bovendien adviseren wij u over het inkopen van sierteeltproducten. Als bloemen- en plantenexpert weten wij waarmee u de sier maakt.

Full service

 

U kunt de bloemen-en plantenafdeling ook geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij leveren dan dagelijks verse en actuele bloemen en planten tot in de winkel. Ook verzorgen we de schappen en zorgen we voor perfecte verkooppresentaties: kleuren die matchen en themaboeketten als eyecatcher van uw winkel. Het onderhouden van bloemen en planten in de schappen is bewerkelijk. Onze deskundige winkelmedewerkers houden de kwaliteit hoog en beantwoorden alle vragen van uw klanten. Heeft u toch liever uw eigen personeel, dan stellen we een schappenplan en een ondersteuningsprogramma voor uw medewerkers op. Wat goed en minder goed verkoopt, houden we ook bij. U kunt dan tijdig bijsturen om de omzet hoog te houden. Al deze stappen zijn ook afzonderlijk of in combinatie mogelijk. Net wat u wenst.

Toegevoegde waarde

 

Trendy potten, keramiek vazen en verpakkingen als folies, hoezen, strikken, linten en kaartjes maken uw bloemen en planten compleet. Deze producten zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Wij stellen de mooiste combinaties en eindproducten voor u samen en ontwerpen zelfs complete productlijnen. Wilt u originele pot-plantcombinaties in uw winkel? Wij leveren de allermooiste creaties. We volgen daarbij de laatste trends en spelen snel in op een specifiek thema of een feestdag. Ook met onze productmarketingcampagnes, zoals posters en folders, inspireren we consumenten om uw bloemen en planten te kopen.