Kernwaarden

Creativiteit & innovatie

 

Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in de bloemen- en plantenbranche razendsnel op. De dagelijkse praktijk is daarom ons startpunt. We zien wat er speelt en leeft en welke kleurencombinaties en assortimenten het bijvoorbeeld goed doen. Daar spelen we snel op in. Uiteraard houden we bij het samenstellen van een succesvol bloemen- en plantenassortiment rekening met de seizoenen en thema’s zoals Valentijn, Internationale Vrouwendag, Secretaressedag, Moederdag, Kerst en Pasen. We zijn creatief en innovatief en leveren exclusieve bloemen- en plantenproducties voor een reguliere prijs. Zo blijven we onderscheidend, vooruitstrevend en succesvol.

Snel en flexibel

 

Bloemen en planten zijn aan bederf onderhevig. Snelheid in de keten is belangrijk om de versheid en kwaliteit te garanderen. Wij bevinden ons op het terrein van Royal FloraHolland, waar de logistiek optimaal geregeld is. De inkoop, verzameling en verdeling van bloemen en planten gaan hierdoor razendsnel. Gespecialiseerde transportbedrijven verzamelen dagelijks kleine en grote deelladingen van diverse veilingen in Nederland en vervoeren deze naar elke uithoek van Europa. ’s Nachts uitleveren, betekent de volgende dag in de winkel.

Kennis & ervaring

 

We bevinden ons in het hart van de handel in sierteelt en leveren rechtstreeks aan winkelfilialen. Deze jarenlange praktijkervaring maakt dat we beschikken over een breed netwerk en over specialistische kennis en informatie. We hebben onze eigen proeftuin met onze full service activiteiten binnen handbereik en spelen daarmee slim in op de behoeften en wensen van consumenten. Theorie, praktijk en realiteit komen zo succesvol samen.

Maatwerk

 

Elke klant is anders en wenst wat anders. Wij kijken samen met u wat belangrijk is en leveren maatwerk. Wij staan u altijd snel en direct te woord en zijn in staat de meest kleine of grote aanpassingen vlot door te voeren. Weersomstandigheden, lokale voorkeuren, gewoontes en evenementen, marktomstandigheden of andere onvoorziene gebeurtenissen beïnvloeden de inkoop van sierteeltproducten. Als specialist gaan wij flexibel met veranderingen om. Vol toewijding en aandacht passen wij het assortiment razendsnel aan de nieuwe situatie aan.