Over ons

Wereldwijd worden dagelijks enorme hoeveelheden verse bloemen en planten verhandeld. De allergrootste markt- en handelsplaats van sierteeltproducten is in Nederland. Bloemen- en plantenexporteur K. Penning B.V. bevindt zich in het hart daarvan en verzorgt de in- en verkoop, distributie en marketing van snijbloemen, kamer- en tuinplanten voor diverse afnemers in West-Europa.

Als bloemen-en plantenexporteur zijn wij gespecialiseerd in het ontzorgen van onze klanten. Wij leveren vooral aan organisaties die niet primair in de verkoop van bloemen en planten zijn gespecialiseerd, zoals supermarkten, levensmiddelenbedrijven en winkels van benzinestations. Wij regelen alles van A tot Z. Rechtstreeks grote partijen inkopen bij kwekerijen, de logistiek naadloos op elkaar laten aansluiten, winkelschappen vullen en onderhouden, deskundig personeel inzetten of productpresentaties geven: alles is mogelijk.

Samen kijken we welke formules het beste bij u passen. Kiest u voor full service, half service of liever onze inkoop/verkoop services? Onze dienstverlening is geheel op maat en afgestemd op uw wensen en behoeften. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten we welke assortimenten op welke momenten goed verkopen en kopen we deze scherp in. Gepassioneerd zorgen we dat de bloemen en planten in uw winkel er dagelijks fris en vers bijstaan.

Inkoop & verkoop
88%
Distributie
90%
Marketing
77%
Image module
Image module
Image module
Image module